Koç Üniversitesi Rektörü Umran S. İnan, 21 Ocak 2015’te, üniversite araştırmacılarına yönelik hazırlanan Tohumlama Araştırma Fonu’nun bu yılki çağrısını duyurdu. İlk olarak 2014’te başlatılan programa geçen yıl 26 araştırmacımız başvuru teslim etmiş, oluşturulan panel 16 tanesinin desteklenmesine karar vermişti. Temmuz 2014’te çoğu başlatılan bu projelerin uygulamaları devam ediyor. Bütün disiplinlerden başlangıç araştırma fikirlerinin davet edildiği çağrı kurallarıyla ilgili dokümanı ve proje başvuru formunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Başvuruların teslim tarihi: 3 Nisan 2015 (17:00’ye kadar). Değerlendirmelerin tamamlanıp desteklenecek projeler listesinin Mayıs 2015’te ilan edilmesi, projelerin Haziran’da başlaması öngörülüyor.

Program, yine APGTTD tarafından yönetilecek. Başvuru formlarıyla ilgili finansal sorularınızı Zeynep Neyza Akçabay’a (zakcabay@ku.edu.tr); diğer sorularınızı ve teslim tarihi itibarıyla başvuru belgelerinizi Emrah Göker (egoker@ku.edu.tr) ve Aşkım Demiryürek’e (ademiryurek@ku.edu.tr) iletebilirsiniz.

Lüften çağrı kurallarını dikkatle okuyun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.