TÜBİTAK’ın hazırladığı duyuru aşağıdaki gibidir:

Değerli Araştırmacılarımız,

Türkiye, Yaşam Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanlarında dünyada öncü kuruluşlardan biri olan Avrupa Moleküler Biyoloji Organizasyonu’na (EMBO) 1993 yılından beri üyedir.

EMBO’nun, üye ülkelerin araştırmacılarına ve lisans üstü öğrencilerine sağladığı, Uzun (6-24 Ay) ve Kısa Dönem (0-3 Ay) Burslar, Yerleşim (3-5 yıl), Kurs, Çalıştay ve Konferans Desteği ile Genç Araştırmacı Programı, Bilimde Kadın Programı, Bilim ve Toplum Programı mevcut olup, ayrıntılı bilgilere http://www.tubitak.gov.tr/tr/kurumsal/uluslararasi/cok-tarafli-programlar/embo/icerik-embo adresinden ulaşabilirsiniz.

Siz değerli Araştırmacılarımızın EMBO destek ve programlarından maksimum fayda sağlayabilmesi için, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü ve EMBO tarafından ortak EMBO bilgi günleri düzenlenecektir.

6 Nisan 2016 tarihinde İstanbul’da, Koç Üniversitesi’nde gerçekleşecek bilgi gününün ayrıntılı programını alttaki linkten indirebilirsiniz.

EMBO bilgi günlerine, Yaşam Bilimleri alanında çalışmalar yapan/ yapmak isteyen araştırmacılarımız, lisans, lisans üstü öğrencilerimiz ile bu alanda doktora sonrası çalışmalar yapan araştırmacılarımız davetlidir.
 
EMBO bilgi gününe katılmak için, http://anket.tubitak.gov.tr/index.php?sid=98396&lang=en bağlantısındaki kayıt formunu, 25 Mart 2016 tarihine kadar doldurmanız gerekmektedir.
 
Konuyla ilgili her türlü soru ve taleplerinizi, jale.sahin@tubitak.gov.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.
 
Saygılarımızla,
 
Dr. Jale ŞAHİN
Bilimsel Programlar Uzmanı
Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı
İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü
TÜBİTAK ULAKBİM YÖK Binası B5 Blok
06539 Bilkent / ANKARA
T +90 312 298 94 39
F +90 312 427 74 83
www.tubitak.gov.tr
jale.sahin@tubitak.gov.tr
uidb@tubitak.gov.tr