10 Kasım 2014’te, Koç Üniversitesi İlaç Temel Araştırma Merkezi ile ilaç sektöründe faaliyet gösteren AstraZeneca arasında ilaç araştırmaları konusunda yapılacak bilimsel işbirliği, üniversitemizle şirket arasında imzalanan bir anlaşmayla resmileşti.

AstraZeneca Uluslararası Pazarlar Başkan Yardımcısı Mark Mallon ve Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın katılımıyla, Koç Üniversitesi’nde imzalanan işbirliği anlaşmasıyla ile AstraZeneca, Koç Üniversitesi araştırmacılarına Açık İnovasyon Programı’ndaki moleküllere erişim hakkı tanıyor. Araştırma işbirliği üniversitemiz tarafında, Prof. Dr. Burak Erman yönetimindeki Koç Üniversitesi İlaç Temel Araştırma Merkezi tarafından yürütülecek.

Daha fazla ayrıntı için DHA haberini şuradan inceleyebilirsiniz. İmza töreni ile görüntüler de şurada