Koç Üniversitesi Rektörü Umran S. İnan, 11 Nisan 2016’da, üniversite araştırmacılarına yönelik hazırlanan Tohumlama Araştırma Fonu’nun 3. çağrısını duyurdu. Programa 2014’te teslim edilen 26 başvurudan 16’sı, 2015’teki 21 başvurudan 12’si desteklenmişti. Bütün disiplinlerden başlangıç araştırma fikirlerinin davet edildiği çağrı kurallarıyla ilgili dokümanı ve proje başvuru formunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Başvuruların teslim tarihi: 6 Mayıs 2016 (17:00’ye kadar). Desteklenecek projeler listesinin Mayıs 2016 içinde ilan edilmesi, projelerin Haziran’da başlaması öngörülüyor.

Program APGTTD tarafından yönetilecek. Başvuru formlarıyla ilgili finansal sorularınızı Zeynep Neyza Akçabay’a (zakcabay@ku.edu.tr); diğer sorularınızı ve teslim tarihi itibarıyla başvuru belgelerinizi Emrah Göker (egoker@ku.edu.tr) ve Aşkım Demiryürek’e (ademiryurek@ku.edu.tr) iletebilirsiniz.

Lüften çağrı kurallarını dikkatle okuyun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.